אב און שמנים
מור שמנים
 
 
מפת האתר שאלות נפוצות שרות לקוחות תקנון החנות חדשות מבצעים אודות מור שמנים דף הבית
 
     
   
 
רישום לחנות שמנים
סיסמא דואר אלקטרוני
שכחתי סיסמא - שחזר סיסמא! משתמש חדש? הרשם עכשיו ותוכל לקנות!
שמנים
 
 
 
 
 
 
 

נבט החיטה

השמן מופק מנבטי החיטה ומשמש במשך מאות שנים בעשרות מתכונים ומאכלים, ידוע כמזון אנרגטי, נגד שיעולים, התקררויות, תרופת סבתא בדוקה לכאבי בטן לתינוקות, להרגעת גירויים ועוד. השמן מופק מהחיטה באיטליה וצרפת ונחשב למשובח ביותר. שמן עתיק זה נמצא בשימוש האדם אלפי שנים ונחשב לאחד החשובים בהם. שמן נפלא המכיל הרבה מהחומצות השומניות החיוניות לגוף. מכיל ויטמין E טבעי (הערה: נהוג לחשוב ששמן זה הינו ויטמין E טהור, כמות הוויטמין הנמצאת בשמן אינה עולה על עשירית האחוז, באם דרוש לכם שיהיה בשמן ויטמין E, ניתן לקנות את הוויטמין E הטבעי העשוי מנבט חיטה ולערבב אותו בשמן במינון של % 2). השמן המשווק על ידנו אסור למאכל. שמן נבט החיטה משמש את יצרני הקוסמטיקה במוצרים הבאים: לשמני גוף ואמבט להזנת העור ושמירה על לחותו, לקרם לכל מטרה, לקרמים לעור יבש ופגום, לחיזוק תאי העור והזנתם ולטיפול בעור העדין סביב העיניים, למוצרי קרם ידיים, לשפתיים סדוקות, לקרמים לתינוקות. השמן ניתן לשימוש ללא הגבלה בכל מוצר ושימוש קוסמטי.

     
בחר גודל מוצר וכמויות רצויות
מחיר כמות גודל מוצר   מחיר כמות גודל מוצר  
 
 
 
 
 
המוצרים שלנו
שמנים אתריים שמני בסיס קרמים וסבונים
 
חדש במור שמנים
ייתכנו שינויים במחירים

עקב תנותיות במחירי חומרי הגלם בעולם

ייתכנו שינויים במחירים

חדש!! תמציות ריח ותואמי בשמים

חדש!! אריזות וצבעים לקוסמטיקה

חדש!! סדינים וגלילי מיטה לטיפולי מסאז'

השמנים אינם ניתנים לרקיחה פנימית!!

 
 
 
     
 

דף הבית | אודותינו | מבצעים | חדשות | תקנון החנות | שרות לקוחות | שאלות נפוצות | מפת האתר | כניסת לקוחות

אקטיב גולד